FRAKULL, MUNGESA E INFRASTRUKTURËS RRUGORE NË ÇERVEN, PENGESË PËR BUJQËSINË

03/07 19:29
Credits to Apollon TV
FRAKULL, MUNGESA E INFRASTRUKTURËS RRUGORE NË ÇERVEN, PENGESË PËR BUJQËSINË

Fermerët e fshatit Cerven në njësinë administrative Frakull , vuajnë së tepërmi mungesën e infrastrukturës rrugore që lidh tokat bujqësore dhe autostradën, dhe përballë kësaj situate komunikimin e bëjnë nëpërmjet rrugës së vjetër Levan  Frakulll e cila gjithashtu është në gjëndje  të vështirë. Këtë shqetësim thonë fermerët ia kemi paraqitur edhe pushtetit lokal , por deri më sot nuk është marrë asnjë masë konkrete , teksa apelojnë për investime në infrastrukturën rrugore të fshatit  Cerven.

Shpërndaje

© 2021 APOLLON TV. All Rights Reserved.