Formula 1 duket se ka “zbarkuar” dhe në Shqipëri, me një makinë garash që është pikasur së fundmi në qytetin e Fierit.

08/07 10:13
Credits to Apollon TV
Formula 1 duket se ka “zbarkuar” dhe në Shqipëri, me një makinë garash që është pikasur së fundmi në qytetin e Fierit.

Një grup të rinjsh kanë zgjedhur që të bëjnë xhiro me një makinë garash të Formula 1 e ngjashme me një Ferrari.

Ata morën vëmendjen e qytetarëve duke dhënë spektakël në rrugët e Fierit, pasi makina të tilla rrallë herë shihen në vendin tonë.

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.