Flori dhe diamante kontrabandë nga Franca, Gjykata e Posaçme lë në burg ish-shoferin e Ardi Veliut dhe të tjerët

18/06 9:20
Credits to Apollon TV
Flori dhe diamante kontrabandë nga Franca, Gjykata e Posaçme lë në burg ish-shoferin e Ardi Veliut dhe të tjerët

Gjykata e Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar ka dhënë dje masat praprake të sigurisë, për ish-shoferin e Ardi Veliut, gruan e tij dhe personat e tjerë të arrestuar, si pjesë e të njëjtit grup kriminal.

Ata fusnin kontrabandë para, diamante dhe bizhu të tjera, te vjedhura ne France dhe shtetet e tjera evropiane.

 • Sokol Idrizaj, ish-shoferi i Ardi Veliut – Arrest me burg
 • Elda Idrizaj, bashkëshortja e Sokol Idrizaj – Arrest me burg
 • Bora Idrizaj, vajza e Sokol Idrizaj – Arrest shtëpie
 • Egi Idrizaj, vajza tjetër e Sokol Idrizaj – Detyrim paraqitje
 • Dejvi Skenderaj -detyrim paraqitje
 • Vangjush Kashara – Arrest me burg
 • Tomorr Baruti – Arrest me burg
 • Gentian Aga – Arrest me burg
 • Alid Shehi – Arrest me burg
 • Altin Dode – Arrest me burg
 • Florion Baku – Arrest me burg
 • Agustin Mesuli Arrest me burg

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.