FIRMOSEN MARRËVESHJET ME 12 BASHKI, MANASTIRLIU: ZGJEROJMË SHËRBIMET SOCIALE NË TERRITOR

05/07 18:45
Credits to Apollon TV
FIRMOSEN MARRËVESHJET ME 12 BASHKI, MANASTIRLIU: ZGJEROJMË SHËRBIMET SOCIALE NË TERRITOR

Miratohet financimi për 12 bashki, të cilat do të përfitojnë nga fondi prej 3 miliard lekësh me projektet e këtij viti, nëpërmjet Fondit Social, një mekanizëm financiar i Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale. Deklarata është bërë nga Ministrja e Shëndetësisë Ogerta Manastirliu.

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.