FIER,SHTOHEN RASTET ME VIROZA DHE COVID, ARAPI: VAZHDOJMË VAKSINIMIN

10/01 19:47
Credits to Apollon TV
FIER,SHTOHEN RASTET ME VIROZA DHE COVID, ARAPI: VAZHDOJMË VAKSINIMIN

Dy viruset e gripit dhe covidit e kane perkeqesuar ndjeshem situaten epidemiologjike ne vend. Edhe ne rrethin e Fierit ne te gjitha qendrat shendetesore  ka nje numer te shtuar te pacienteve te gjitha grupmoshave te cilet drejtohen per vizite pas shfaqjes se simptomave. Sipas Drejtorit te Njesise Vendore te Kujdesit Shendetesor Fier, Arber Arapi numri I vizita është rritur ndjeshëm, ndërsa parallel vijon edhe procesi I vaksinimit kundër covid

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.