Fieri do të “mbushet” me panele fotovoltaikë – Bashkia shpall tenderin për 4 rajonet e qytetit

29/01 18:01
Credits to Apollon TV
Fieri do të “mbushet” me panele fotovoltaikë – Bashkia shpall tenderin për 4 rajonet e qytetit

Bashkia Fier ka shpallur një tender me fond 49.7 milionë lekë për vendosjen e paneleve fotovoltaikë, për ndriçimin publik.

Sipas detajeve, në total do të vendosen 1.000 panele diellore me shtylla. Vendosja e paneleve do të bëhet në 4 Rajonet e qytetit, si dhe në 9 njësitë administrative, referuar të dhënave bashkangjitur projektit.

Tenderi i shpallur në Agjencinë e Prokurimit Publik do të qëndrojë i hapur deri më 22 shkurt. Afati kohor për ekzekutim është 70 ditë, që nga nënshkrimi i kontratës me subjektin fitues.

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.