FIER, VIJON PUNA PËR LIRIMIN E HAPSIRAVE PUBLIKE NË PLAZHE

06/08 16:23
Credits to Apollon TV
FIER, VIJON PUNA PËR LIRIMIN E HAPSIRAVE PUBLIKE NË PLAZHE

Policia e Fierit ka vijuar punen për lirimin e hapësirave publike në plazhe. Së fundmi u konstatua një rast të zënies së hapësirës publike në plazhin e Semanit, ndërsa ëhtë proceduar penalisht pronari i një subjekti, i cili kishte zënë hapësirën publike me shezlongë dhe çadra. Mësohet se janë sekuestruar 24 çadra dhe 53 shezlongë, të vendosur në një hapsirë publike.

© 2022 APOLLON TV. All Rights Reserved.