FIER, VIHEN NË PRANGA 2 SHETAS DHE PROCEDOHET NË GJENDJE TË LIRË 1 TJETËR

04/07 18:00
Credits to Apollon TV
FIER, VIHEN NË PRANGA 2 SHETAS DHE PROCEDOHET NË GJENDJE TË LIRË 1 TJETËR

Blutë e Fierit kanë bërë me dije se 2 shtetas janëvënë në pranga ndërsa një tjetër është proceduarnë gjendje të lirë.  Mes të proceduarve ështëedhe një 39 vjecar I cili theu masën e sigurisë“Arrest shtëpi“, caktuara për veprimtarikriminale fushën e narkotikëve, pasi u kapduke drejtuar pa leje drejtimi automjetin e tij

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.