FIER, ULET SASIA E QUMSHTIT, RRITEN CMIMET. BAXHOR RREZIKOJNE FALIMENTIN

10/03 18:52
Credits to Apollon TV
FIER, ULET SASIA E QUMSHTIT, RRITEN CMIMET. BAXHOR RREZIKOJNE FALIMENTIN

Prej disa muajsh cmimet e produkteve te bulmetit jane rritur ndjeshem dhe e gjitha vjen si pasoje e mungeses se qumeshtit. Rritja e kostove ka detyruar fermeret te ulin numrin e bagetive , ndersa ate sasi te vogel qumeshti baxhot e perpunimit e blejne me shtrenjte. Një fakt i tillë frikson përpunuesit e qumshtit të cilët mund të shkojnë edhe drejt falimentit, ndërsa specialistët kërkojnë politika më të mira mbështetëse

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.