FIER, ” TJETER HERE ME VAJZE”, SHIFRA TRONDITËSE TË ABORTIT SELEKTIV

20/06 15:26
Credits to Apollon TV
FIER, ” TJETER HERE ME VAJZE”, SHIFRA TRONDITËSE TË ABORTIT SELEKTIV

Shqiperia renditet nder te parat vende ne Europe per abortin me baze gjinor dhe ne vendin e 11-te ne bote. Per te ndryshuar mentalitetin  shqiptar , ne Fier eshte celur fushata kombetare ndergjegjesuese e titulluar ”Tjeter here me vajze” me qellim minimizimin e fenomenit shqetesues te nderprerjes se shtatzanise per shkak te gjinise.

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.