FIER, SUBVENCIONI I KARBURANTIT PËR FERMERËT, DERI TANI KA PËRFITUAR VETËM GJYSMA

28/09 16:15
Credits to Apollon TV
FIER, SUBVENCIONI I KARBURANTIT PËR FERMERËT, DERI TANI KA PËRFITUAR VETËM GJYSMA

Veshtirësitë në plotësimin e dokumentacionit dhe vonesat në shpërndarjen e karburantit për fermeret, kanë bërë që këta të fundit të vazhdojnë të kerkojnë mbështetjen e premtuat. Të ndodhur pranë zyrave të ekstencionit bujqësor në Fier, vete fermeët janë shprehur se edhe pse karburnati u nevojitej për punimet e stinës, mënyra e shpërndarjes së tij nuk është efikase, ndërsa kanë muaj që presin.
Kronika

© 2022 APOLLON TV. All Rights Reserved.