FIER, STACIONET E POMPAVE TË HIDROVORIT TE DAREZESËS RRISIN GADISHMËRINË

27/09 16:52
Credits to Apollon TV
FIER, STACIONET E POMPAVE TË HIDROVORIT TE DAREZESËS RRISIN GADISHMËRINË

Ne funksion te menaxhimit të rreshjeve intensive qe priten gjatë diteve ne vijim jane marre masat per gatishmërinë e dy stacioneve  te pompave të hidrovorit te Darezese te cilat shërbejnë për të tërhequr ujin nga tokat bujqësore, të cilat nuk ka mundësi të kullohen me rrjedhje të lirë. Sipas pergjigjesit të hidrovoreve te Darezeses,Tomorr Braho shërbejnë për kullimin e mbi 31000 hektarë tokë bujqësore, si dhe për mbrojtjen e disa zonave të banuara te njesive administrative Frakull, Levan dhe Dermenas.

© 2022 APOLLON TV. All Rights Reserved.