FIER, SPITALI AMERIKAN, PROFESIONALIZËM NË REALIZIMIN E NDËRHYRJEVE KIRURGJIKALE

24/06 15:57
Credits to Apollon TV
FIER, SPITALI AMERIKAN, PROFESIONALIZËM NË REALIZIMIN E NDËRHYRJEVE KIRURGJIKALE

Fieri po bëhet një vend tërheqës edhe për turizmin shëndetësor, ku vendin kryesor e zë ai i shërbimeve estetike. Ne Spitalin Amerikan ne Fier prej vitesh kane nisur te  kryhen operacionet nga ato te rutines ne ORL deri tek me te avancuarat.  Mjeku otorinolaringolog ne Spitalin Amerikan ne Fier Bert Agalliu, me nje pervoje te gjate pune gati 17 vjecare, tregon se në këtë spital janë kryer nderhyrje kirurgjikale estetike jo vetem nga  paciente nga Fieri por edhe nga rrethe te tjera si dhe deri jashte vendit.

© 2022 APOLLON TV. All Rights Reserved.