FIER, SHFRYTËZONIN PËR TË LYPUR FËMIJËT E TYRE PROCEDOHEN PENALISHT 2 SHTETASE

07/07 18:37
Credits to Apollon TV
FIER, SHFRYTËZONIN PËR TË LYPUR FËMIJËT E TYRE PROCEDOHEN PENALISHT 2 SHTETASE

Shfrytëzonin për të lypur, fëmijët e tyre të mitur, procedohen penalisht 2 nëna në Fier. Bëhet fjalë për shtetaset me inicialet L. Ç., 36 vjeçe dhe E. O., 27 vjeçe, të cilat akuzohen për veprën penale “Keqtrajtimi i të miturit”.  Këto shtetase u konstatuan në zona të ndryshme të qarkut, teksa kishin nxjerrë për të lypur, fëmijët e tyre përkatësisht 8 dhe 11 vjeç.

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.