FIER, RRUGA “RIZA HOXHA” NË GJENDJE TË MJERUESHME

28/09 16:18
Credits to Apollon TV
FIER, RRUGA “RIZA HOXHA” NË GJENDJE TË MJERUESHME

Prej vitesh rruga “Riza Hoxha” ne lagjen Sheq i Madh te Bashkise Fier e cila lidh nje nga zonat me te reja dhe te shumëpopulluara ne 30 vitet e fundit me unazes veriore të qytetit, ndodhet në gjendje të mjerueshme dhe nuk ka njohur asnjë investim nga Bashkia. Shpesh banorët kanë denoncuar gjendjen e këtij aksi rrugor, me shpresën se do të merren masa për riparimin e saj.

 

© 2022 APOLLON TV. All Rights Reserved.