FIER, ​RRITEN TEMPERATURAT, SHTOHEN RASTET E PICKIMEVE NGA ZVARRANIKËT DHE INSEKTET

29/06 18:08
Credits to Apollon TV
FIER, ​RRITEN TEMPERATURAT, SHTOHEN RASTET E PICKIMEVE NGA ZVARRANIKËT DHE INSEKTET

Stina e veres ka  sjelle pervec temperaturave telarta edhe rastet nga pickimet e zvarranikevedhe insekteve.Vetem gjate  javes se fundit ne spitalin Rajonal ne Fier jane paraqitur 10 raste, 4 prej te cileve jane pickuar nga merimanga se zeze dhe 6 nga  gjarperi dhe neperka. Sipasbluzave te bardha te gjithe personat e  pickuarnga merimanga dhe zvarraniket i kane shpetuar rrezikut nga vdekja.  

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.