FIER, ​​RIKTHEHET NGA EMIGRIMI, 48 VJECARI INVESTON NE STABILIMENT ZOGJSH DHE PANELE DIELLORE

22/06 18:50
Credits to Apollon TV
FIER, ​​RIKTHEHET NGA EMIGRIMI, 48 VJECARI INVESTON NE STABILIMENT ZOGJSH DHE PANELE DIELLORE

48 vjecari Ismail Ymeraj nga Cakrani Fier pas 17 vjetesh ne emigrim ne shtetin grek kthehet ne vendlindje dhe investon ne rritjen dhe tregetimin zogjeve te fushes. Nderkohe prej nje vit e gjysem Ismaili prodhon energji elktrike nga panalet diellore. Investitori eshte shprehur i keqardhur duke kerkuar qe shteti ti kompensoje apo te krijoje mundesi ne lehtesimin e barres fiskale, pasi pervecse furnizon stabilimentin me energji nje pjese te saj e hedhe edhe ne rrjet

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.