Fier/ Policia ndëshkon me dhjetra qytetarë për mos zbatim të masave anti Covid-19

11/03 16:55
Credits to Apollon TV
Fier/ Policia ndëshkon me dhjetra qytetarë për mos zbatim të masave anti Covid-19

Ne Fier infektimet nga Covidi vijojne te jene ne shifra te larta, nderkohe qe numri i infektimeve shkon ne 2542 persona.

Kjo ka bere qe te shtohen me tej kontrollet nga ana e institucioneve qe meren per monitorimin e zbatimit te masave sipas protokollit Nje nga keto jane dhe kontrollet nga ana e Policise se Fierit , e cila ka si qellim edhe parandalimin e përhapjes së COVID-19.

Pergjate 10 diteshit te pare te ketij muaji jane penalizuar me gjobe nga policia per mos mbajtje te maskes te 400 qytetare . Ndersa ne 4 dite te kesaj jave jane penalizuar me gjobe 160 qytetare qe jane konstatuar pa maske.

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.