FIER​​, ​POLICIA, KATËR NË PRANGA PËR VEPRA TË NDRYSHME PENALE

03/06 17:36
Credits to Apollon TV
FIER​​, ​POLICIA, KATËR NË PRANGA PËR VEPRA TË NDRYSHME PENALE

Si rezultat i kontrolleve në të gjithë territorin e qarkut, me fokus goditjen e paligjshmërive në cilëndo formë të shfaqjes së tyre, kapen dhe vihen në pranga 4 shtetas, për vepra të ndryshme penale. Blutë kanë bërë me dije se dyshtetas kanë thyer masën e sigurisë “Arrest në shtëpi”, të caktuar për veprimtari kriminale në fushën e krimeve ndaj personit dhe në atë të narkotikëve

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.