FIER, PËRMIRËSOHET INFRASTRUKTURA NË AKSIN LEVAN – FRAKULL, BANORËT: INVESTIM I SHUMËPRITUR

26/09 17:54
Credits to Apollon TV
FIER, PËRMIRËSOHET INFRASTRUKTURA NË AKSIN LEVAN – FRAKULL, BANORËT: INVESTIM I SHUMËPRITUR

Komunat Frakull dhe Levan  tashmë do të lidhen me një rrugë të asfaltuar me standarde te kohës janë shprehur banorët e fshatrave të njësisë administrative Frakull. Banorët theksojnë se kjo rrugë ka ndikim të drejtpërdrejtë në zhvillimin ekonomik, social dhe shoqëror të tre njësive administrative Frakull, Levan dhe Cakran.

© 2022 APOLLON TV. All Rights Reserved.