FIER, PËRFUNDON TURI I 78 TË ÇIKLISTIK I SHQIPËRISE

29/05 18:48
Credits to Apollon TV
FIER, PËRFUNDON TURI I 78 TË ÇIKLISTIK I SHQIPËRISE

Ka përfunduar etapa e 5-të dhe e fundit e turit të 78-të ciklistik të Shqipërisë në itinerarin Përmet- Fier. Vijën e finishit i pari e preku ciklisti Adam Kus Aleckovic me numër 95 me kohën 3 orë e 12 minuta e 42 sekonda, i dyti u rendit ciklisti Olsian Veliaj me numrin 10 me kohën 3 orë e 13 minuta e 11 sekonda dhe i treti arriti në finishin përmbyllës të garës së kësaj etape, KristelbSota me numër 52 , me kohën 3 orë e 13 minuta e 11 sekonda. Në përfundim të etapës së 5- të dhe të fundit të turit të 78-të ciklistik të shqiptarisë që përmbylli aktivitetin më të rëndësishëm në rang kombëtar të këtij sporti në një afat kohor në terrene të ndryshme të rrugëve të shqiptarisë. Kampion i turit të të 78 ciklistik u shpall ciklisti Dushan Veselinoviq me numër 124 me kohën 17 orë e 57 minuta e 01 sekonda, në vendin e dytë u rendit Glen Van Nuhlen me numër 90 , me kohën 17 orë e 57 minuta e 11 sekonda dhe në vendin e tretë të renditjes së përgjithshme u shpall ciklisti Grigor Matias Cerne

 

 

Shpërndaje

© 2021 APOLLON TV. All Rights Reserved.