FIER, PËRFUNDON FESTIVALI I FJALËS ARTISTIKE

24/11 17:46
Credits to Apollon TV
FIER, PËRFUNDON FESTIVALI I FJALËS ARTISTIKE

Ka përfunduar Festivali i Fjalës Artistike 2022 i zhvilluar në qytetin e Fieri. Ky festival i organizuar nga Qendra e Aktiviteteve Kulturore të Bashkis Fier  në bashkëpunim me Zyrën Vendore Arsimore  solli  plot emocione dhe fuqi të fjalës artistike. Pjesë e garës u bënë 12 shkolla 9 -vjeçare dhe dhjetra nxënës të tyre.

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.