FIER, NIS ZBATIMIN HARTA E RE GJYQËSORE, HAMATAJ: NGARKESË NË GJYKATËN E APELIT

01/02 19:33
Credits to Apollon TV
FIER, NIS ZBATIMIN HARTA E RE GJYQËSORE, HAMATAJ: NGARKESË NË GJYKATËN E APELIT

Sot ka nisur zbatimin harta e re gjyqesore sipas ligjit te miratuar nga KLGJ. Me organiket e re shkrihen gjykata e Apelit ne Vlore duke shkuar ne Tirane dhe po te njejtin fat ka ne muajin maj edhe gjykata e shkalles se pare ne Lushnje ku te gjitha ceshtjet do te zhvillohen ne GJYKATEN E FIERIT. Kreu i Dhomes se Avokatisë ne Fier  Ermal Hamataj ka shprehur rezervat e tij dhe te kolegeve per problematiken qe mbart ne vijimesi shkrirja e ketyre gjykatave ku te demtuar do te jene qytetaret

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.