FIER, NË TRE JAVË MBI 500 PACIENTË DHE 10 NDËRHYRJE KIRURGJIKALE NË SPITALIN MEMORIAL

21/06 18:17
Credits to Apollon TV
FIER, NË TRE JAVË MBI 500 PACIENTË DHE 10 NDËRHYRJE KIRURGJIKALE NË SPITALIN MEMORIAL

Të shumtë janë pacientët që i janë drejtuar spitalit të ri Memorial në Fier vetëm gati 4 javë pasi ka hapur dyert. Sipas drejtoreshës së spitalit Rudina Degjoni vetëm nga data 27 maj deri më sot në spitalin rajonal Memorial kanë marrë shërbim mbi 500 pacientë ndërsa janë kryer  10 ndërhyrje kirurgjikale të cilat kanë rezultuar të suksesshme. Aktualisht në këtë institucion shëndetësor ofrohen 8 shërbime të rëndëishmë , ndërkohë që nga 30 qershori pritet të hapen shërbime të reja.

 

Shpërndaje

© 2021 APOLLON TV. All Rights Reserved.