FIER, MJEKU NEUROLOG, ROEL ZOGA, APEL PËR TË SHMANGUR DALJET NË TEMPERATURA TË LARTA

24/06 19:37
Credits to Apollon TV
FIER, MJEKU NEUROLOG, ROEL ZOGA, APEL PËR TË SHMANGUR DALJET NË TEMPERATURA TË LARTA

Kujdes nga temperaturat e larta. Është ky apeli që vjen nga mjeku i njohur neurolog në Spitalin Amerikan në Fier, Roel Zoga vecanërisht për personat me probleme të shëndetit mendor në këto ditë të nxehta kur temperatuirat shkojneë deri në 40 gradë. Sipas tij vihet re një rritje e numrit të rasteve me iktus  , infarkte të  trurit dhe tumore cerebrale , ndaj ka bërë thirrje që të mos neglizhojnë asnjë simptomë.

© 2021 APOLLON TV. All Rights Reserved.