FIER, MASA SHTESË NË VARREZAT PUBLIKE PËR MBROJTJEN NGA ZJARRI

24/06 19:40
Credits to Apollon TV
FIER, MASA SHTESË NË VARREZAT PUBLIKE PËR MBROJTJEN NGA ZJARRI

Rritja e temperaturave ka diktuar sektorin e mirëmbjatjes se varrezave publike të Fierit të marrë masa të menjëhershme për mbrojtjen nga zjarri. Sipas përgjegjësit Edmond Strati rritja e sipërfaqeve të gjelbëruara brenda territorit të varrezave , pastrimi i rrugëve të brenshme dhe vendosja e cesmave të ujit në cdo parcelë  janë një siguri për mbrojtjen  nga zjarret teksa u ka bërë thirrje qytetarëve qe të shmangin cigarete dhe të mos harrojnë qirinj të ndezur.

Shpërndaje

© 2021 APOLLON TV. All Rights Reserved.