FIER, KONTROLLE NGA POLICIA RRUGORE, TË PËRQENDRUARA NË DREJTIM TË SHKELJEVE QË JANË BURIM AKSIDENTI

27/09 16:48
Credits to Apollon TV
FIER, KONTROLLE NGA POLICIA RRUGORE, TË PËRQENDRUARA NË DREJTIM TË SHKELJEVE QË JANË BURIM AKSIDENTI

Me qëllim parandalimin e aksidenteve dhe rritjen e sigurisë në rrugë, Policia Rrugore ka vijuar punën për evidentimin dhe procedimin e personave që drejtojnë mjetet në mënyrë të parregullt, gjatë javës që lam pas janë arrestuar në flagrancë 4 shtetas për drejtim mjeti në gjendje të dehur ose pa leje drejtimi si dhe janë pezulluar 73 leje drejtimi, për shpejtësi tej normave të lejuara dhe 4 për drejtim mjeti nën efektin alkoolit.

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.