FIER, JAVA GREKE NË APOLONINË ANTIKE

26/05 16:09
Credits to Apollon TV
FIER, JAVA GREKE NË APOLONINË ANTIKE

Javët kulturore ndërkombetare kanë sjellë në apoloninë antike javën greke, me kulturën dhe traditat e vendit fqinj, prezantuar për publikun nga shfaqja” Miti i Amazonave”. Një takim mes kulturash që ka përcjellë artin e legjendat, duke ndërthurur të kaluarën me të tashmen, artin antik me atë konteporan duke pasur ne fokus pikërisht ate ” Mitin e Amazonave”.

© 2022 APOLLON TV. All Rights Reserved.