FIER, INFRASTRUKTURA RRUGORE, ANKOHEN BANORËT E LAGJES “SHEQ I VOGËL”

29/09 15:56
Credits to Apollon TV
FIER, INFRASTRUKTURA RRUGORE, ANKOHEN BANORËT E LAGJES “SHEQ I VOGËL”

Sheqi i Vogël, nje nga lagjet me te vjetra të qytetit të Fierit, nuk ka as kushtet më minimale për ta quajtur të tillë. Prej vitesh, kjo zonë vuan mungesën e investimeve në infrastrukturë. Sipas banorëve, rruga “Llazar Papa” dhe shumë të tjera kane parë vetëm materiale inerte në kohë fushatash dhe me vonë janë harruar.

© 2022 APOLLON TV. All Rights Reserved.