FIER, INFRASTRUKTURA E SHKATËRRUAR, KOMUNITETI ROM DENONCON FENOMENIN

29/11 19:14
Credits to Apollon TV
FIER, INFRASTRUKTURA E SHKATËRRUAR, KOMUNITETI ROM DENONCON FENOMENIN

Mungesa e infrastrukturës rrugore ne lagjen ku jeton dhe banon  komuniteti rom, ne periferi te qytetit te Fierit eshte denoncuar nga  banorët dhe kryetari i ketij komuniteti ne  Tv Apollon.  Sipas tyre ne  lagjjen ku familjet rome jetojne prej kohesh nuk eshte investuar nga institucionet e pushtetit vendore.

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.