Fier/ Humb kontrollin e automjetit dhe perfundon jasht rruge, dergohen ne spital 16-vjeçarja dhe drejtusi i mjetit

14/03 8:59
Credits to Apollon TV

© 2021 APOLLON TV. All Rights Reserved.