FIER​​, FINALIZOHET PROJEKTI “UNIVERSI JEMI NE”

17/05 18:16
Credits to Apollon TV
FIER​​, FINALIZOHET PROJEKTI “UNIVERSI JEMI NE”

Është finalizuar në sallën e teatrit Bylis në Fier projekti me titull “ Universi jemi ne”, qëllimi I të cilit ishte sensibilizimi dhe ndërgjegjësimi I shoqërisë mbi adresimin e saktë tëproblematikave të shoqërisë shqiptare. Ideuar nga institucioni I Prefektit të Qarkut Fier, projekti u mbështet nga DRAP Fier dhe Zyra Vendore Arsimore dhe u realizua nga të gjitha shkollat e mesme të qarkut.

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.