FIER​​​, DITA E ARAFATIT, VEPRIMTARI FESTIVE NGA SHOQATA HUMANITARE “SELAM”

28/06 15:48
Credits to Apollon TV
FIER​​​, DITA E ARAFATIT, VEPRIMTARI FESTIVE NGA SHOQATA HUMANITARE “SELAM”

Ne nderim te dites se shenjtë te arafatit qe cilesohet dita e ndricimit te shpirtetave dhe vjen nje dite para dites se kurban bajramit, shoqata humanitare “Selam ka organizuar nje veprimtari festive ne qytetin e Fierit. Nga  kjo dite festive përfitojne te gjithë ata qe i hapin deren e shpirtit  meshires hyjnore, janë shprehur organizatorët

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.