FIER​​​, DEZINSEKTIMI, PUSHUESIT: ISHP DUHET TË NDËRHYJ MENJËHERË

03/06 17:29
Credits to Apollon TV
FIER​​​, DEZINSEKTIMI, PUSHUESIT: ISHP DUHET TË NDËRHYJ MENJËHERË

Prania e insekteve e vecanerisht e mushkonjave eshte kthyer ne nje shqetesim madhor per pushuesit qe frekuentojne plazhet e Semanit dhe Darezezes ne kete fillim sezoni veror. Sipas pushuesve fenomeni eshte teper shqetesues vecanerisht gjate oreve te para te mengjesit dhe në mbremje, duke e kthyer relaksin ne stress.Pergjegjesia per dezinsektimin e 27 km vije bregdetare eshte e Institutit te Shendetit Publik, e qe per pushuesit duhet bere sa me pare, per ti dhene fund ketij fenomeni.

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.