FIER, DETYRIM PARAQITJE PËR DREJTORIN DHE INXHINIERIN E OST, PËR VDEKJEN E DY ELEKTRIÇISTËVE

18/06 19:44
Credits to Apollon TV
FIER, DETYRIM PARAQITJE PËR DREJTORIN DHE INXHINIERIN E OST, PËR VDEKJEN E DY ELEKTRIÇISTËVE

<<Detyrim  paraqitje >>e cilesuar si ngjarje aksidentale. Kjo ka qënë masa e sigurise  që Gjykata e Shkallës së  Parë   Fier,, ka dhënë  për drejtorin prane OST Andi Prifti dhe inxhinierin Eriseld  Lala , pasi tre ditë  më  parë  urdhëruarn kryerjen e punimeve ne mënyrë të kundraligjshme ne linjen 110 kilovolt ne Jagodinë  ku humbën jetën dy elektricistët Gjergji Duka dhe Bashkim Saliaj. Drejtuesi dhe inxhinieri i OST  kanë  dalë sot para togave të zeza me akuzën e << shpërdorimit te detyrës.

Shpërndaje

© 2021 APOLLON TV. All Rights Reserved.