FIER​, ​BESIMTARËT MYSLIMANË FESTOJNË KURBAN BAJRAMIN

28/06 15:35
Credits to Apollon TV
FIER​, ​BESIMTARËT MYSLIMANË FESTOJNË KURBAN BAJRAMIN

Besimtarët myslimanë Fierakë kanë festuar  Kurban Bajramin. Ndryshe nga çdo vit tjetër, këtë Kurban Bajram falja është bërë në sheshin qendror të qytetit, i mbushur nga qindra qytetarë,  ndërsa krerët e myftinisë së Fierit kanë përcjellë urimet për paqe dhe harmoni mes njerëzve.

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.