FIER, BAU MARKET, ULJE DHE SHORTE PËR TË GJITHË KLIENTËT

29/11 19:27
Credits to Apollon TV
FIER, BAU MARKET, ULJE DHE SHORTE PËR TË GJITHË KLIENTËT

Rrjeti me i madh i markatave te veglave te punes Gjermane Bau Market, tashme prezent edhe ne Shqiperi me 60 filiale ne te gjithe vendin në kuadër të festave të fundvitit vjen me një mori surprizat për të gjithë klientët. Mes gamës së madhe të pajisjeve, mund të përzgjidhni më të përshatëshme për ju, ndërsa në këtë periudhë festive cdo pajisje vjen me ulje deri në 10%.  Ndërkohë që fundviti do të vij me një shorte e dhurata për cdo blerje mbi 5 mijë lekë

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.