FIER, AKSIDENTI, DËME TË KONSIDERUESHME MATERIALE

20/06 15:27
Credits to Apollon TV
FIER, AKSIDENTI, DËME TË KONSIDERUESHME MATERIALE

Nje aksident ka ndodhur mengjesin e kesaj te marte prane rrapenjve ne Fier. Dy automjete jane perplasur me njeri- tjetrin dhe si pasoje  kane pesuar deme te konsiderueshme materiale. Trafiku ne kete aks mjaft te frekuentuar eshte bllokuar per disa minuta duke sjelle nervozizem tek drejtuesit e automjeteve .

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.