FIER​​, BLETËRRITËSIT: DUAM MË SHUMË VËMENDJE

30/11 19:49
Credits to Apollon TV
FIER​​, BLETËRRITËSIT: DUAM MË SHUMË VËMENDJE

Ashtu si te gjithe sektoret edhe bletaria perballet me probleme te shumta, qe nga shtegtimi, semundjet  medikamentet, konkurenca e pandershme  e deri te tregu. Ritvan Llanaj ështënjë bletërritës nga Cakrani i Fierit i cili tregon se prodhimi del me vështirësi dhe se ky sektor përballet shpesh me konkurence te pandershme.

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.