Erdoganit i jepet titulli “Qytetar Nderi” dhe një dhuratë nga kryebashkiakja e Laçit

17/01 16:03
Credits to Apollon TV
Erdoganit i jepet titulli “Qytetar Nderi” dhe një dhuratë nga kryebashkiakja e Laçit

Presidenti turk Recep Tayip Erdogan ka dorëzuar sot çelësat e banesave për familjet që u prekën nga tërmeti i 26 nëntorit 2029.

Gjatë përurimit të lagjes së rindërtuar në Laç, kryebashiakja Majlinda Cara e ka nderuar presidentin turk me titullin “Qytetar Nderi i Kurbinit”.

Krahas këtij titulli kryebashkiakja Cara i dha edhe një dhuratë presidentit Erdogan, në emër të sajin.

I nderuar President, Këshilli Bashkiak më datë 28.12.2021, akordon titullin më të lartë Qytetar nderi i Kuyrbinit. Me motivacionin për solidaritetin për kontributin e jashtëzakonshëm në rindërtimin. Zotit President gjatë një takimi të shkurtër përpara se të vinte këtu, i thashë se është qytetar nderi i Kurbinit. Kjo është një pllakatë e vogël për emrin tim personal, për bujarinë tuaj. Kjo është nga kryetarja e bashkisë”, -tha Cara.

© 2022 APOLLON TV. All Rights Reserved.