E vendosi KOLEGJI ZGJEDHOR/ Kjo është fleta e votimit për Fierin, Bindja Demokratike ndryshon logon (FOTO)

05/04 18:50
Credits to Apollon TV
E vendosi KOLEGJI ZGJEDHOR/ Kjo është fleta e votimit për Fierin, Bindja Demokratike ndryshon logon (FOTO)

Ditën e djeshme Kolegji Zgjedhor vendosi përfundimisht që fletët e votimit për zgjedhjet e 25 prillit do të jenë me numra dhe jo me emrat e kandidatëve.

Ndërkohë KQZ ka publikuar edhe 12 modelet përfundimtare të fletëve të votimit, të cilat do të përdoren për zgjedhjet e 25 prillit në 12 qarqet e vendit.

Për shkak të ngjashmërisë së logove, Bindja Demokratike e drejtuar nga Astrit Patozi është detyruar të rimodelojë logon, duke e bërë më të dallueshme për votuesit.

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.