Durres; Autostrada mbushet me gropa , apo rruge qe te ben gropen !

30/09 14:56
Credits to Apollon TV
Durres; Autostrada mbushet me gropa , apo rruge qe te ben gropen !

Durres; Autostrada mbushet me gropa , apo rruge qe te ben gropen !
Autostrada nga mbikalimi I plepave e deri ne kryqezimin e lagjes shkozet ne drejtim te ures se dalanit dhe anasjelltas me nje gjatesi rreth 3 km prej disa muaj më parë është bërë e pa kalueshme ka filluar të ketë probleme të mëdha ku gropat ne rruge jan burim aksidenti per drejtues mjetesh ku shpejtesia eshte 90 km ne ore . Kjo autostradë eshte bere rruge me gropa’ .ku cdo drejtues mjeti per te shmangur gropat divijon nga korsia e shpejtesis mund te gjendesh para nje aksidenti Ne kete aks janë shfaqur gropa mjaft të mëdha.
kamera e tv apollon ishte ne kete aks rruge ku gjendja e saj ska nevoj per shume komente
Rruga mbikalimi I plepave drejt Tiranes është një nga rrugët qe ka përqendrimin me te madh te levizjes se automjetve.
Ne këtë aks, gjithmonë ka një trafik te rënduar për shkak se kjo autostrade ka qarkullimin me te madh ne Shqiperi ku lidh jugun me kryeqytetin ku gropat jane krijuar mbi asfalte .
Kjo pjese e autostrades plepa Durrës drejt ures se shkozetit e ansjelltas , siç mund të shihet edhe nga pamjet gjendja e rrugës nuk është aspak e mirë. Një segment ku shpejtësia maksimale është 90 km/h, dhe në këtë lloj situate, është shumë e rrezikshme për drejtuesit e automjeteve.
Autoriteti Rrugor Shqiptar,duet te nderhyj menjehere per mirëmbajtjen autostradës qe eshte nga me te rëndësishmet ne vend është lene ne këtë gjendje
Çdo gjë mund të quhet kjo rrugë, veçse në gjendjen që është, mund të emërtohet “Rruga me gropa” ose rruga “Të bën gropën”. “Taksat i paguajmë të gjitha një për një, Por në këmbim nuk marrim shërbim ne rruge ku mjetet demtohen dhe askush nuk mban pergjegjesi –.nga atostrada Durresit per Tv Apollon Ndricim Gjoshi

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.