DUMANI: LUFTËR AGRESIVE NDAJ KORRUPSIONIT TË ZYRTARËVE TË ÇDO NIVELI DHE KRIMIT TË ORGANIZUAR

19/12 18:23
Credits to Apollon TV
DUMANI: LUFTËR AGRESIVE NDAJ KORRUPSIONIT TË ZYRTARËVE TË ÇDO NIVELI DHE KRIMIT TË ORGANIZUAR

Kreu i ri i SPAK, Altin Dumani ka mbajtur fjalën e tij para stafit duke thënë se do të jetë gati për t’u përballur me korrupsionin dhe krimin e organizuar. Dumani është shprehur se Prokuroria e Posaçme do kalojë në një fazë tjetër, luftë më agresive ndaj korrupsionit të zyrtarëve të çdo niveli dhe krimit të organizuar.

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.