Duke filluar nga 15 Korriku, nlisin fluturimet nga aeroporti i Kukësit drejt Zyrihut e Stambollit

11/06 18:17
Credits to Apollon TV
Duke filluar nga 15 Korriku, nlisin fluturimet nga aeroporti i Kukësit drejt Zyrihut e Stambollit
 • [6/11, 6:11 PM] Albina Dhana: Kryeministri Edi Rama të premten është ndalur sërish tek aeroporti i Kukësit, duke iu përgjigjur skeptikëve se asgjë nuk bëhet për fushatë.
  [6/11, 6:11 PM] Albina Dhana: Kryeministri Edi Rama të premten është ndalur sërish tek aeroporti i Kukësit, duke iu përgjigjur skeptikëve se asgjë nuk bëhet për fushatë.
  [6/11, 6:11 PM] Albina Dhana: Përmes një postimi në ‘Facebook’ Rama thekson se nga 15 korriku do te nisin nga puna disa linja, ndersa ka nxjerrë dhe çmimet e biletave për linjat Kukës- Zyrih dhe anasjelltas, si dhe për në Stamboll.
  [6/11, 6:11 PM] Albina Dhana: “…unë s’bëj asgjë sa për fushatë dhe çfarë bëj e them e çfarë them e bëj, kështu që bujrum me Air Albanian në portën e hapur të qiellit të Kukësit”, citohet nga mesazhi i kryeministrit.
  [6/11, 6:12 PM] Albina Dhana: MESAZHI I RAMËS
  Se ç’ishin ca miq që thoshin Aeroporti Ndërkombëtar i Kukësit ishte sa për fushatë, po unë s’bëj asgjë sa për fushatë dhe çfarë bëj e them e çfarë them e bëj, kështu që bujrum me Air Albanian në portën e hapur të qiellit të Kukësit
  [6/11, 6:12 PM] Albina Dhana: Po nuk mbaron me kaq, lajme të tjera nga ky front së shpejti
  1EUR + taksat domethënë:
  [6/11, 6:12 PM] Albina Dhana: Kukës – Zyrih 12 EUR,
  Zyrih – Kukës 28.66 EUR,
  Kukës – Stamboll 12 EUR,
  Stamboll – Kukës 23 EUR

 

Shpërndaje

© 2021 APOLLON TV. All Rights Reserved.