Drejtuesit e shërbimeve mjekësore! Kandidatët presin përgjigje për rezultatet finale.

25/08 15:36
Credits to Apollon TV
Drejtuesit e shërbimeve mjekësore! Kandidatët presin përgjigje për rezultatet finale.

Procesi përzgjedhjes se drejtuesve të shërbimve në QSUT pritet të ankimohet. Ndonëse kanë gati dy muaj që presin përgjigje që kur nisën të jepnin intervistat dhe dorëzun dosjet, vetëm një ditë më parë kandiatët janë njohur me rezultatin e pikëve që kanë marrë secili, por pa mësuar se sa pikë ka marrë kandidati rival, të paktën në 5 shërbime ku u paraqitën dy kandiatë dhe që mund ti jepnin emrin gare, procesit të përzgjdhjes së shefave të shërbimeve. Bëhët fajlë për shërbimin e Dermatologjisë, Neurokirugjisë, Endokrinologjisë dhe shërbimit onkologjik. Në shërbimet të tjera ka pasur vetëm një kandiat dhe ata janë automatikisht të zgjedhur.

Është përzgjedhur neurokirurgu Artur Xhumari i cili prej gati një viti ishte komanduar në këtë shërbim . Në krye të shërbimit të Kardiokirugjisë do të jetë Dr Altin Veshti në krye të kirugjisë Vaskulkarë do të jetë dr Sokol Xhepa , Në krye të shërbimit të endrokirnologjisë është rizgjedhur dr Agron Ylli.Në krye të shërbimit onkologjik Dr Silva Celiku dhe në krye të shërbimit të dermatologjisë është rizgjedhur dr Mira Vasili . Në shërbime të tjëra ka pasur vetëm një kanditat kështu që automatikisht janë të përzgjedhur .Por këto janë rezultatë që ka konkluduar komisioni përzghjdhës ndërkohë që pritet që ato të frimosen nga dy ministret dhe vonesa prej gati tre javësh ka shtuar dyshimet .Një pëjese e kandidatëve i kanë dërguar sms edhe kryeministrit Rama pasi dyshojnë në përzgjdhjet e bëra . Të kontaktuar nga top channel ata shprehen se këtë radhë nuk do të ljeojnë që cv e tyre të nëpërkëmben për shkak të preferencave .

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.