DIVJAKË, KULTIVIMI I BIMËVE NARKOTIKE, KONTROLL I BEFASISHËM I POLICISË

24/06 15:54
Credits to Apollon TV
DIVJAKË, KULTIVIMI I BIMËVE NARKOTIKE, KONTROLL I BEFASISHËM I POLICISË

Qyteti Divjakës është përfshirë  pasditen e së enjtes nga një kontrroll i befasishëm nga  drejtoria  vendore e policisë Fier në bashkëpunim me Forcat e Ndërhyrjes së Shpejtë.  Kontrolli konsistoj në  evidentimin dhe goditjen e kultivimit të bimëve narkotike. Gjatë kontrollit të territorit dhe ambienteve të ndryshme në qytetin e Divjakës, nuk u konstatua asnjë rast i kultivimit të bimëve narkotike.

© 2022 APOLLON TV. All Rights Reserved.