DIVJAKË, INAGUROHET QENDRA MULTIFUNKSIONALE URBAN LAB

15/07 19:02
Credits to Apollon TV
DIVJAKË, INAGUROHET QENDRA MULTIFUNKSIONALE URBAN LAB

Është inaguruar në Divjakë, qëndra multifunksionale” Urban Lab” e cila tashmë do të jetë një pikë referimi për sektorin e bujqësisë , ku do të bëhen analiza të tokës, bimëve , ujit, certifikimi i prodhimeve bujqësore dhe njëherazi do të shërbejë si pikë referimi për të rinjtë , fëmijët dhe gratë , me karakter edukativ, formues, profesional. Në ceremoninë e inagurimit ishin të pranishëm zv . Kryeministri Erjon Brace, ambasadori i Italisë, ambasadori japonez, kryebashkiaku Fredi Kokoneshi si dhe specialistë e fermerë të zonës, të cilët kanë vlerësuar këte financim të qeverisë italiane që do tu shërbejë fermerëve për cilësinë e prodhimeve, dhe zonës në ruajtjen e biodiversitetit.

Shpërndaje

© 2021 APOLLON TV. All Rights Reserved.