DISFATA NE ZGJEDHJE, BERISHA “GJEN ZGJIDHJEN” PËR TË SHMANGUR BLERJEN E VOTËS:DUHET VOTIM ME DETYRIM

20/05 18:11
Credits to Apollon TV
DISFATA NE ZGJEDHJE, BERISHA “GJEN ZGJIDHJEN” PËR TË SHMANGUR BLERJEN E VOTËS:DUHET VOTIM ME DETYRIM

Ish-kryeministri Sali Berisha, njëbashkëbisedim mbajtur me qytetarët online, ka deklaruar se Shqipëri, votimi duhet ë bëhet me detyrim. Ai u shpreh se një hap i tillëdo pamundësonte shit-blerjen e votës, ndërkohë solli raste suksesit Australiapo Greqi. Berisha akuzon Partinë Socialiste se ka tjetërsuar vullnetin e qytetarëve dhe i ka marrë koalicionitBashkë Fitojmëpërdhunshëm mandatet, ndërsa për këtë janëbërë edhe denoncimet përkatëse

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.