Dhjetra besimtarë Bektashinj në Hambar të njësisë administrative Cakran kanë kremtuar festën e Sulltan Nevruzit.

22/03 13:04
Credits to Apollon TV
Dhjetra besimtarë Bektashinj në Hambar të njësisë administrative Cakran kanë kremtuar festën e Sulltan Nevruzit.

Dhjetra besimtarë Bektashinj në Hambar të njësisë administrative Cakran kanë kremtuar festën e Sulltan Nevruzit. Edhe pse pjesmarrja me e paket per shkak te Pandemis COVID-19, dhjetra persona që bën kurban, mishra të pjekur, trokitje gotash, ndezje qirinjsh, falje dhe lutje ka panorama që shoqërohet në këtë ditë besimtarët e shumave të ardhura nga Fieri, Vlora, Mallakastra dhe deri në Kruja e largët.

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.