DËRMËNAS, VIJOJNË ME RITME TË SHPEJTA PUNIMET PËR NDËRTIMIN E URËS SË RE

21/01 20:15
Credits to Apollon TV
DËRMËNAS, VIJOJNË ME RITME TË SHPEJTA PUNIMET PËR NDËRTIMIN E URËS SË RE

Punimet për ndërtimin e Urës së Re të Hoxharës po ecin me ritme të  shpejta. Sipas  specialistit të  punimeve ura e projektuar me dy korsi do të  garantojë lehtësimin e qarkullimit rrugor vecanërisht gjatë sezonit veror ,dhe do ët nxisë zhvillimin   ekonomik të  zonës nëpëmjet  zhvillimit të sektorëve të  turizmit dhe atij të bujqësisë .

© 2022 APOLLON TV. All Rights Reserved.